Meteen naar de inhoud

Herinneringen voor later moet je nú maken

Wie is..

Ja, daar is ie dan! Mijn allereerste officiële ‘Over ons’ pagina.

Vrijheid is niet alleen belangrijk voor mij, maar is voor heel veel mensen van belang. Nederland kent mede daarom erg veel zelfstandig ondernemers. In 2014 wilde ik graag mijn eigen webshop runnen, zie hier mijn LinkedIn profiel voor een stukje historie ;).

De bestellingen begonnen binnen te komen en vervolgens leek het mij een goede vervolgstap om een fysieke winkel te openen, maar precies dat laatste leek op papier een veel beter plan dan in de uitvoering ervan. Toch heeft het mij ook een hoop gebracht. Destijds voegde ik een paar producten toe (breigarens) en ineens kwamen er vanzelf bestellingen binnen uit het hele land. Hoe geweldig is dat? Ik wist toen nog niet zoveel van zoekmachine optimalisatie af, maar had daarvoor al wel een bijbaantje als webshop medewerker.

Inmiddels ben ik gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Vooral omdat het fantastisch is om bij te dragen aan de groei van een bedrijf en de resultaten ervan te zien. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om andere mensen te helpen. Naast vrijheid en zelfstandigheid is zekerheid ook belangrijk. Door ervoor te zorgen dat potentiële klanten jouw website ook écht vinden, creëer je toch een stuk zekerheid. Dat heb je wel nodig als zelfstandig ondernemer.

1992

Zomer in je bol

Op een prachtige donderdag in augustus kwam ik ter wereld, daar is ze eindelijk! Opgegroeid met rock ’n roll (muziek), computers en boeken.

2012

College Company of the Year

Van de 512 studentenbedrijven die meededen aan de landelijke competitie in 2012 werden wij eerste! Hoe vet is dat. Meerdere landelijke kranten, maar ook lokale nieuwszenders hebben destijds aandacht aan ons besteed.

2022

Doe Maar – Sinds een dag of 2 (30 jaar)

32 jaar is het natuurlijk, maar om deze biografie compleet te maken is dit wel een passende titel.

GIFT LISTS AVAILABLE AT

SAVE THE DATE

Sunday, July 23, 2019